ontwerp en realisatie van uw interieur

landelijk interieurU wilt een natuurlijke, stevige en praktische inrichting van uw huis?
Dan kiest u ongetwijfeld voor een landelijk interieur. Het centrale thema is de natuur en al haar eigenschappen. Onbewerkt hout, massieve constructies, lichte kleuren, zachte stoffen en een subtiel tikkeltje retro zorgen voor een warme en natuurlijke inrichting van uw woning. Ideaal voor wie tot rust wil komen en zo ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Een landelijke inrichting in een moderne villa?

Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan een landelijke inrichting geïntegreerd worden in elk type woning, zelfs in een appartement of moderne villa. Wanneer u uw woning binnenkomt is het belangrijk een gevoel van 'thuiskomen' te krijgen. De keuze van uw interieur is daarbij allesbepalend en hoeft niet onlosmakelijk verbonden te zijn met de aard van uw woning.

Landelijk interieur decoratie

Minstens even belangrijk als de meubels zijn decoratieve elementen als vazen, plaids, kandelaars, kussens en curiosa bij het inkleden van uw landelijk interieur, waarbij er geen limiet hoeft te staan op uw verbeelding. Durf dus gerust uniek te zijn. Zo heeft u vast enkele zaken in huis die met een likje verf opnieuw een prominente plaats in uw droominterieur kunnen innemen. U hoeft ook geen afscheid te nemen van uw moderne, technische apparaten want ook deze vallen perfect te integreren.

Van Overstraeten legt de nadruk op het landelijk en gezellig karakter van uw interieur, zonder dat u comfort moet prijsgeven. Onze specialisten zorgen voor een vloeiende mengeling van warme kleuren, rustgevend licht en natuurlijke decoratie.
Uw landelijk interieur schept een warme, gezellige sfeer waar het aangenaam vertoeven is. Of u nu de voorkeur geeft aan wittinten, pasteltinten of aardetinten, onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het realiseren van uw droominterieur, vertel ons dus gerust uw plannen. Samen met onze vakmannen ontwerpen we uw landelijk interieur, volledig volgens uw wensen en budget.

Meer info?
 1. Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Bel ons op het nummer 02/532.43.56 of vul onderstaand formulier in.
 2. Velden met een * zijn verplicht.
 3. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 4. E-Mail / Telefoon*
  Gelieve uw telefoonnummer in te vullen
 5. Bericht
  Invalid Input
 6. controle*
  Ongeldige invoer